Kártyarendszerről

A CityPay bemutatkozik

A CityPay 2.0 a korábbi kártyarendszerünk továbbfejlesztett változata. A rendszert több évtizedes turisztikai és szoftverfejlesztői tapasztalat alapján alakítottuk ki, ügyelve arra, hogy minden felmerülő követelménynek megfeleljen, ami egy városi, turisztikai és törzsvásárlói kártyarendszerben megfogalmazódhat. Emellett jegykezelő és webshop modullal is kibővítettük, hogy komplex igényeket is maradéktalanul kiszolgáljon. A modulok egymástól függetlenül, külön-külön is használhatóak. A sokoldalú, részletes statisztikával a tényleges forgalom folyamatosan figyelemmel kísérhető.

Célunk, hogy felhasználóbarát megoldásokkal élvezhetővé tegyük a rendszer használatát. A végfelhasználók gyors, biztonságos és átlátható működéssel könnyedén tudják felhasználni a kedvezménykártya előnyeit. A lojalitás programban résztvevők egyszerűen tudják a virtuális egyenlegüket gyarapítani, illetve a gyűjtött kedvezményekhez hozzájutni.

Kártyarendszerről

A CityPay 2.0 rendszer legfontosabb funkciói:

Egyszerű adminisztráció, plasztik- és virtuális kártya kezelése, adminisztrációs felületről szerkeszthető jogosultságok, széleskörű statisztikák, okostelefonos kártyaleolvasás

Partnerek kedvezméynek

Partnerek, kedvezményeik és a vendégek egyszerű adminisztrálása

 • Elfogadóhelyek egyszerű rögzítése, kategorizálása a tevékenység alapján az adminisztrációs felületen. Az elfogadóhely részére is biztosítható hozzáférés a saját adatai frissítéséhez, csökkentve az adminisztrátor feladatait
 • Normál és ciklikus kedvezmények könnyű konfigurálása. Százalékos és összegszerű, korlátlan és meghatározott számban felhasználható beállítási lehetőségek, melyek egy kattintással megjeleníthetőek a honlapon is.

Plasztik- és virtuális kártyák könnyű kezelése

 • A kártyák beolvasása számítógépen vagy mobiltelefonnal
 • A plasztik kártya széles körben elismert NFC azonosítóval rendelkezik
 • A virtuális kártya QR kóddal illetve vonalkód kezelésére is alkalmas
 • Gyors, kényelmes érintésmentes beolvasás
Kártyák
Jogosultság

Széleskörű jogosultságkezelés az adminfelülethez

 • Egyedi jogosultságok konfigurálása a személyre szabható admin felületen végezhető el
 • Partnerei számára korlátozott jogosultság biztosítása a rendszerhez
 • Kimutatások, statisztikák megtekintésének a jogosultsági beállításai
 • Közel 300 jogosultsági szint elérhető

A forgalomról egyszerűen elérhető statisztikai kimutatások

 • Kártyafelhasználások, értékesítések, havi fogalom egy kattintással megtekinthető
 • Gyorselemzések, részletes listák a rendszerből exportálhatóak
 • Jegy és értékesítési záráslista, napi, heti, havi éves kimutatások
 • Személyre szabható dashboard, mely belépéskor a legfontosabb statisztikákkal fogadja a felhasználót
Statisztikák
Kedvezmény érvényesítés

Számítógépes és okostelefonos kedvezmény érvényesítés

Leolvasó technológiák

A CityPay 2.0 kártyarendszer számtalan technológiai háttérrel működhet, attól függően, hogy milyen üzleti modell szerint kerül kialakításra. Ennek függvényében általában három technológiai megoldást szoktunk javasolni:

Technológia

Egyszerű azonosítás egyedi QR kód és egyedi sorszám alapján.

Ezt a megoldást abban az esetben ajánljuk, amikor a kártyarendszer működése során nem szükséges magasfokú biztonság, hiszen nincsen a kedvezményelfogadás mögött pénzforgalom (pl. 15-20%-os kedvezmények esetében). A megfelelő CityPay applikációval a QR kód segítségével könnyen azonosítható a kártya és érvényesíthető a kedvezmény. Ezt a megoldást nem javasoljuk, amennyiben nagy értékű kedvezmények vagy fizetési funkciók vannak integrálva a rendszerbe, hiszen a visszaélés komoly anyagi károkat is okozhat. Szintén nem ajánljuk ezt a megoldást olyan helyeken, ahol a beléptetés gyorsasága fontos, hiszen a QR-kód leolvasása a (gyakran idős korú) személyzet számára nehézséget okozhat.

Tovább olvasok
Technológia

NFC chip alapján történő azonosítás.

Az NFC chipek jóval nagyobb biztonságot nyújtanak, mint a QR kódok, hiszen míg a QR kódot egyszerűen lehet másolni könnyen hozzáférhető eszközökkel, addig az NFC technológiának köszönhetően a chipekben tárolt adatok kiolvasása és másolása jóval bonyolultabb folyamat. Ennek köszönhetően az NFC technológia akkor is biztonságos megoldást tud nyújtani, amikor nagy értékű szolgáltatásokat tartalmaz a kártyacsomag. Ugyanígy ajánljuk az NFC technológiát olyan esetekben, amikor nagy számú látogató gyors kezelése az igény (fürdőbeléptetés, múzeumi beléptetés, csoportok kezelése stb.) – hasonlóan a MasterCard PayPass-fizetési megoldásához, az NFC technológia maximálisan leegyszerűsíti a használatot.

Tovább olvasok
Technológia

NFC és egyedi QR kód alkalmazása.

A vegyes megoldást abban az esetben javasoljuk, ha a kártyarendszerben nagy értékű kedvezmények és kis értékű kedvezmények is megtalálhatóak, melyek nem igényelnek komoly biztonságot. Ebben az esetben a nagy értékű kedvezményeket nyújtó elfogadóhelyek érvényesíthetik a kedvezményt nagy biztonságú NFC technológiával, míg a kis értékű elfogadóhelyeknek elegendő egy applikációt telepíteni egy Androidos telefonra, mellyel ellenőrizni tudják a QR kód alapján a kártya érvényességét. A vegyes használat és az egyedi QR-kód interaktív felhasználási lehetőséget is biztosít. Amennyiben a felhasználó olvassa le a QR-kódot, tetszőleges felületre (pl. a kedvezményeket bemutató térképre) irányítjuk őt, míg ugyanazon kód leolvasása az elfogadóhelyen az érvényesítést szolgálja.

Tovább olvasok

Előnyök - Kinek ajánljuk

Kedvezmény- és lojalitás kártyarendszerek fejlesztése és kiépítése, szoftveres és hardveres támogatással.

 • Kedvezmény- és lojalitás kártyarendszerek
 • Kedvezménykártya-rendszerekhez portálok
 • Okostelefon alkalmazások kártyarendszerekhez
 • Online belépő- és jegyvásárlás fürdőknek, parkoknak, múzeumoknak, rendezvényeknek
 • Elektronikus beléptető rendszer fürdőknek
 • NFC kártyák gyártása, kártyaolvasó eszközök beszerzése
 • Eszközök telepítése és felhasználók/adminisztrátorok betanítása
 • Rendszerek üzemeltetése és karbantartása
 • Kedvezményrendszerekhez statisztikai modulok
 • CRM